Hver dag fra kl. 17.00 til 22.00

Frisk hummer fra “poolen”

Hummer Naturel

1/2 dampet hummer serveret med trøffelaïoli, grillet citron og let salat vendt i vinaigrette.

(min. 2 couverter)

Ønskes en hel hummer tillægges retten 100,-

Forretter

Laks

Laksetartar, fennikel, crudité og limecreme.

75,-

Kammusling

Stegte kammuslinger, ærtepuré og chorizocrumble.

75,-

Ravioli

Frisk ravioli med aubergine, spinat og ricottaost. Serveres med spinat, valnødder, flødesauce samt friskhøvlet parmesan.

75,-

Hovedretter

Kød

Steak af dansk kalvefilet med rødvinsglace. Serveres med årstidens grønt og kartoffel.

189,-

Fugl

Grillet perleh��ne med portvinssauce. Serveres med årstidens grønt og kartoffel.

189,-

Fisk

Menuierestegt hel rødspætte med persille og brunet smørsauce. Serveres med nye kartofler.

189,-

Steak Bearnaise (300 gr.)

Grillet Entrecôte med håndskårne fritter, salat og bearnaisesauce.

(Ikke en del af vores 3-retters menu)

245,-

Tilvalg af salat som sideorder.

39,-

Desserter

Ostetallerken

Vacherol Rødkit (fransk komælk), Manchego (spansk fåremælk) og Blå Kornblomst (dansk økologisk blåskimmel komælk). Heril oliventapenade og grissini.

75,-

Chokoladesymfoni

3 slags chokoladedesserter.

75,-

Créme Brulée

Med passionssorbet.

75,-

3 retters menu 295,-

(Forret, hovedret, dessert)

Salat

Caesar Salad

Romainesalat med grillet kyllingbryst vendt i klassisk caesar dressing. Serveres med croutoner og friskhøvlet parmesan.

119,-

Chevre Chaud

Bruchetta med gedeost, pærer, valnødder, tørrede traneb��r på blandede babysalater. Serveres med senneps-honning dressing.

125,-

Salad Nicoise

Med varmrøget laks, hericots verts, salat, cherrytomater, kartofler, oliven og ������������g. Serveres med senneps-honning dressing.

129,-

Pasta

Pasta Tagliatelle

Frisk tagliatelle med svampecreme af bøf og kalv. Serveres med langtidsbagt stilktomat samt friskhøvlet parmesan.

159,-

Pasta Linguine

Frisk Linguine vendt i jomfruolivenolie, hvidvin, chili, forårsløg og cherrytomater. Hertil jomfruhummerhaler, blåmuslinger og friskhøvlet parmesan.

159,-

Burger

Halmtorvets Herreburger

Burgerbolle med chilimayo, bøf af griller friskhakket oksekød, bacon, cheddar ost, salat, drueagurk, tomat og rødløg. Serveres med håndskårne fritter, ketchup og chilimayo.

135,-

Halmtorvets Vegetarburger

Burgerbolle med tr��ffelaïoli, hjemmelavet selleribøf, salat, drueagurk, tomat og rødløg. Serveres med håndskårne fritter, ketchup og chilimayo.

135,-

Øvrige retter

Blåmuslinger

Hvidvinsdampede blåmuslinger med krydderurter. Hertil friterede små kartofler og trøffelaïoli.

139,-

Tapastallerken

Røget lakseroulade med rygeostcreme, tunmousse, paté med hasselnød, rød paprikamousse, chorizo, bruchetta med gedeost, oliventapenade og grissini.

155,-

Charcuteri tallerken

Paté, pølse, kødudsk������������ringer, oliventapenade og cornichoner.

89,-

Månedens suppe

– spørg tjeneren.

89,-